onsdag 28. juli 2010

Trælvatn



Av og til kan dårlig fiskelykke være lykke. Det gir anledning til å åpne øynene for naturen rundt og suge inn inntrykk. Kombinert med værskifte kan dette gi spennende motiver. Her fra et lite skogsvann i Nissedal. Ikke spesiellt nyskapende, men definitivt kraftfullt. Det er noe spesiellt å være i skogen, særlig når det ikke høres NOE larm fra menneskelige aktiviteter. Det er dette som er mitt rike, og som oftest er det bare jeg som er her. 

fredag 23. juli 2010

Kveldsstemning


Hadde en fantastisk sommerkveld i går. Var en tur inn i et vernet område, hvor jeg senere i høst skal forsøke jaktlykken. Støkket opp en tiur og en røy, i tillegg til at jeg fant masse fjær og møkk etter orrfugl :)

Kveldens mål var imidlertid bare å nyte sommerkvelden, og å fiske ørret. Stort bedre kan man ikke ha det...

onsdag 14. juli 2010

Marcus sin første svømmetur

Noe av det mest fascinerende med hundevalper er den utrolig raske utviklingen de er igjennom (på godt og vondt). Her er et av Marcus´ første "ordentlige" møter med det våte element.


Vann ER litt skummelt :) Men veldig gøy også!
Og sånn ca. 5 minutter senere....


...svømmer han som en fisk.

Tviler på at vannapporter blir noen utfordring med denne karen :)

tirsdag 6. juli 2010

Euronatur

Det var hyggelig å få siste nummer av Euronatur i posten i dag. De har nemlig valgt å bruke et av mine beverbilder på forsiden :)


Hverken trykk eller skann yter bildet full rettferdighet, så jeg legger ut originalen også.


Bildet er tatt i Juli 2006, og fikk 3. plass i en fotokonkurranse i nevnte blad. Kjenner at det kribler i fingrene etter nye timer med kamera og lunken kaffe i kamuflasje igjen....

Morsomt med en forside :)

God sommer....