søndag 26. april 2009

Game on!


Jeg hadde en ganske kriblende følelse i magen, når jeg fikk lov til å være med en venn til en Tiur-leik som få andre kjenner. Vi strevde oss gjennom gammel eventyrskog hvor vi visste at Tiuren hadde sine vårlige aktiviteter, og vi fant spillmøkk en rekke steder. Området var bare helt utrolig flott. Det er noe spesiellt med gammelskog, og man skjønner fort hvorfor mange kaller det "eventyrskog". Her kan det lett dukke opp både tusser og troll :o)

Vi krøp tidlig til køys, og jeg innrømmer lett at pulsen steg kraftig når fuglene kom inn til leiken sent om kvelden. Pulsen ble ikke lavere når spillet startet 04.24 morgenen etter. En spenstig følelse når du hører disse store fuglene slå med vingene i den svartmørke og tåkete vårmorgenen. Vi hadde spill på flere kanter, og jeg vil anta at det var 5 Tiurer som hadde erobret hver sin lille kolle. Spillet tiltok utover morgenen, og til tross for at vi hadde valgt en litt "feil" plass, ble det en enorm opplevelse. Opplevelsen ble kronet med en Hønsehauk som kom løpende på bakken (!!!!), antakelig på jakt etter en røy?

Vi var nok litt sent ute i år, tror kanskje høneuka er passert. Fikk et tips om at vi nå er inne i "sture uka", og at røyer som har mistet eggene sine oppsøker spillplassen igjen litt senere. Kommer nok til å bruke det som en unnskyldning ovenfor meg selv, for å ta turen tilbake neste helg.1 kommentar:

  1. Hei, Det er inspirerende å se dine fotoekstaser....legg turen til Koster og jeg kan være støtteapparatet. Per U

    SvarSlett