søndag 8. april 2012

Orreleik dag 2Det ble en ny fantastisk morgen på orreleiken "min" idag. Enda litt kaldere og skarpere luft, og jeg synes selv at det gir et utrolig flott lys. Det er flott å se spillet mellom det kalde og det varme. I dag hadde jeg besøk av ytterligere en hane, slik at det nå var 16 haner og 1 høne når det sto på som verst. Det er nok litt tidlig for hønene å komme ned på leiken i parringsøyemed, og enkelte av hanene var tydelig frustrerte over hennes mangelende interesse. Det går nok enda noen dager før de er klare.Litt slåssing hører med, og det gikk så fjær og filler føyk!
Orrhanen er en utrolig flott fugl, og den kommer ordentlig til sin rett i godt lys.Disse 2 dagene på leik har gitt meg masse glede, og jeg har en stor jobb foran meg når 1100 bilder skal gjennomgås sammen med ca. 4-5 timer med video :)

Gleder meg allerede til neste års leik, og har et par spennende planer i tankene.

2 kommentarer:

  1. Flotte bilder fra en fin leik!
    Er jo bra størrelse på denne med 16 hanner :) Er jo en kjempeopplevelse å ligge slik å kose seg med dyrelivet helt innpå!!

    SvarSlett
  2. Hei! Flott å se disse fine fuglene. Regner med du har hatt noen fine opplevelser ja! Her driver vi å skuffer unna snøen som daler ustoppelig fra oven.. Hørte om noen som fant noen flatklemte blåveis under snøen i dag.

    SvarSlett